Ramin Visch

Ramin Visch heeft in 1999 ontwerpburo Studio Ramin Visch opgericht na het winnen van de Mart Stam aanmoedigingsprijs voor een scheidingswand voor drugs gebruikers te Amsterdam. 

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Voorafgaand aan mijn studie interieur architectuur heb ik 2 jaar beeldhouwen gestudeerd. Sinds mijn afstuderen heb ik ongeveer 100 kleine en grotere interieur- en architectuur projecten gerealiseerd. Verschillende projecten zijn in (Rijks)monumenten gerealiseerd.

Mijn werk is wereldwijd gepubliceerd in gerenommeerde boeken en magazines.  Naast de Mart Stam aanmoedigingsprijs hebben we meerdere (Dutch Design)nominaties ontvangen. 

Sinds 1999 heb ik aan diverse Academisch les gegeven in interieurarchitectuur en als extern gecommitteerde opgetreden. Onder andere aan de Willem de Koning Academie in Rotterdam, Academie van Bouwkunst Amsterdam, aan de Interior Master én de bachelor interieurarchitectuur van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. 

Linkedin profiel Ramin Visch

Laurent de Wolf

Laurent de Wolf is architect en helpt ons bij verschillende bouw-en verbouw projecten. Laurent heeft ons geholpen bij het interieur van de Goede Doelen Loterij en een woonhuis(230m2) in Rotterdam. Laurent de Wolf is afgestudeerd aan de TU Delft en geregistreerd architect.

Linkedin Laurent de Wolf

Maciej Abramczyk

Maciej Abramczyk is architect en is afgestudeerd aan de TU Delft. Maciej helpt ons bij het maken van ontwerpen en de 3D visualisaties van interieur en architectuur projecten. Hij heeft onder andere gewerkt aan de Goede Loterij in Amsterdam, Villa in Stavoren, ontwerp voor een bioscoop, Monicahof en meer.

Linkedin Maciej Abramczy