Ramin Visch

Studio Ramin Visch is in 1999 opgericht door Ramin Visch. Drie jaar eerder studeerde hij af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, richting interieurarchitectuur. Daarvoor studeerde hij aan dezelfde academie twee jaar beeldhouwen. 

Sinds zijn afstuderen heeft Ramin meer dan honderd interieur- en architectuurprojecten gerealiseerd, waaronder projecten in (rijks)monumenten. Ook is hij extern gecommitteerde voor, en geeft hij les aan onder andere de Willem de Koning Academie in Rotterdam, Academie van Bouwkunst Amsterdam en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (Master Interior Architecture en Bachelor Interieurarchitectuur). 

Het werk van Ramin is wereldwijd gepubliceerd in gerenommeerde boeken en magazines. Hij ontving onder andere een Mart Stam aanmoedigingsprijs en meerdere Dutch Designnominaties.  

Linkedin profiel Ramin Visch

Laurent de Wolf

Laurent de Wolf is architect en helpt in Studio Ramin Visch bij verschillende bouw- en verbouwprojecten. Laurent werkte onder andere aan het interieur van de Goede Doelen Loterij en een woonhuis(230m2) in Rotterdam. Laurent de Wolf is afgestudeerd aan de TU Delft en geregistreerd architect.


Linkedin Laurent de Wolf

Maciej Abramczyk

Maciej Abramczyk is geregistreerd architect en afgestudeerd aan de TU Delft. Maciej helpt Studio Ramin Visch bij het maken van ontwerpen en de 3D-visualisaties van interieur- en architectuurprojecten. Hij heeft onder andere gewerkt aan het interieur van de Goede Doelen Loterij, huis Stavoren, een bioscoopontwerp, het Monicahof en kantoor M–WISE.

Mail: maciej.abramczyk@gmail.com