Interieur architectenbureau Utrecht

Alle mensen die naar interieur architectenbureaus in Utrecht en omgeving zoeken zijn welkom bij Ramin Visch. De medewerkers van deze studio garanderen een origineel en bijzonder ontwerp. Als klanten eventueel interesse hebben, verwijzen wij hen graag naar de vele projecten die wij reeds hebben gerealiseerd. Deze zijn zeer breed. Denk hierbij aan onder meer musea, bioscopen, woningen, scholen en horecagelegenheden. Bij de meeste projecten is een beschrijving te vinden. Uiteraard zijn er ook veel foto’s op de website geplaatst. Ideaal om een goed beeld te krijgen van onze uitgebreide mogelijkheden.

Al veel projecten gerealiseerd door architectenbureau interieur in Utrecht en omstreken

Op de website is onder meer te zien dat ons interieur architectenbureau in Utrecht en omgeving betrokken was bij het inrichten van het interieur van scholen. Een mooi voorbeeld is de aula van de Dr. Mollercollege in Waalwijk. We kunnen wel zeggen dat we hier een zinnenprikkelende plek wisten te realiseren. De aula is een soort verbinding tussen twee verschillende bouwvolumes. Leerlingen van twee scholen maken hier gebruik van. Publicaties vertellen dat het ontwerpen van een school behoort tot een van de grootste uitdagingen voor een architectenbureau. Wij gaan iedere uitdaging aan. Juist jongeren zijn een kwetsbare groep in de samenleving. Hoe ontwerp je nu juist voor hen de best passende omgeving? We mogen wel concluderen dat dit ons zeker gelukt is.

Contact opnemen met een van de beste interieur architectenbureaus in Utrecht en omstreken

Mensen die een architectenbureau interieur vlakbij Utrecht zoeken, zijn van harte welkom bij Studio Ramin Visch. We hebben onze adresgegevens duidelijk vermeld op de website. We zijn gesitueerd in Amsterdam. Uiteraard zijn we ook de ideale partner voor mensen uit de omgeving van Utrecht. We zijn in het weekend gesloten. Elke werkdag staan wij klaar voor onze klanten. De precieze openingstijden zijn te vinden op onze website. We hebben daar ook ons e-mailadres en het telefoonnummer vermeld. We zijn zowel mobiel als met de vaste lijn te benaderen.