Interieur architectenbureau Amsterdam

Wij onderscheiden ons van andere interieur architectenbureaus in Amsterdam. We gaan voor rust, ruimte en kleur. We creëren een wow-gevoel. We kiezen voor een vaste werkwijze, zodat wij en de klanten weten waar we aan toe zijn. Uiteraard start ieder project met een uitgebreide inventarisatie. Daarna laten wij aan de klant zien hoe we alles voor ons zien. Dit plan kan nog helemaal naar wens worden aangepast. De laatste fase is de realisatie van een project. Graag kiezen we dan voor een zogenaamde creatieve voorsprong. Aannemers, vakmensen, bouwers en alle andere mensen uit ons uitgebreide netwerk worden voorgesteld. Wij kiezen alleen voor die mensen waar we het volste vertrouwen in hebben. Dit betekent dat ze een uitstekende uitvoering garanderen. Wanneer er sprake is van hele grootschalige projecten, dan werken we meestal samen met de partijen die al betrokken waren.

Ons architectenbureau voor interieur in Amsterdam zorgt voor controle tijdens uitvoering

Ons interieur architectenbureau Amsterdam is tijdens het gehele traject aansprakelijk. We verzorgen alles van a to z. Tot in de puntjes. Zijn we zo ver dat de uitvoering kan starten, dan trekken we ons zeker nog niet terug. We houden continue in de gaten hoe het een en ander verloopt. We checken de uitvoering met onze ontwerpen. We garanderen dan ook dat het resultaat volledig matcht met de identiteit die wie op papier hebben ontworpen. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. We hebben veel over voor tevreden mensen.

De gezichten achter interieur architectenbureaus Amsterdam

Ons architectenbureau interieur in Amsterdam bestaat uit een enthousiast team. Onze oprichter is Ramin Visch. Al in 1999 richtte hij ontwerpbureau Studio Ramin Visch op. Net hiervoor had hij de Mart Stam aanmoedigingsprijs gewonnen. Een aantal jaren daarvoor, namelijk in 1996, is hij afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Al eerder studeerde hij 2 jaar beeldhouwen. Inmiddels zijn er door hem zeker zo’n 100 kleine en grotere projecten gerealiseerd. Allemaal op het gebied van interieur en architectuur. Zij werk is wereldwijd in magazines en boeken gepubliceerd. Inmiddels zijn er door ons ook al een aantal nominaties in ontvangst genomen. Ook lesgeven behoort tot he takenpakket van Ramin. Onder andere aan een academie in Rotterdam.