Bioscoop Het Ketelhuis is uitgebreid met een grote entresol met 45 zitplaatsen en de keuken volledig vernieuwt.

Naar het uitzicht

Om het zicht op het water tot stand te brengen, moest de vloer aan de achterzijde drie meter omhoog. Daarom heb ik gebruik gemaakt van elkaar kruisende trappen. De bovenruimte, in gebruik als studeerkamer, is dankzij de inzet van dakramen goed verlicht. Bij binnenkomst op de begane grond bots je meteen tegen aan tegen het blok waarachter de slaapkamers zich bevinden. Zo wordt de bezoeker vanzelf richting huiskamer geleid: via de trappen loop je omhoog naar de leefruimte aan de achterzijde, waar een breed balkon fraai uitzicht geeft over het IJsselmeer. In de leefruimte omlijsten de lichte muren de volledig glazen achtergevel.

Zo werk ik graag: niet meteen het cadeautje weggeven; de beloning komt het laatst. 

10 daagse architectuur en cultuur excursie naar Athene met interieur-en architectuur studenten van de Koninklijke Academie Den Haag.